Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Καιρός


Γενικά: Στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη, νεφώσεις με λίγες ασθενείς βροχές ή χιονόνερο. Στην βόρεια και κεντρική χώρα ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στα δυτικά και στα νησιά του Ιονίου θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 4-5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα σημειωθεί την νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.

Αττική
Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια του νομού. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4-5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-9 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση για Κυριακή 29/1
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών στη βόρεια, την κεντρική Ελλάδα, την Κρήτη και την Πελοπόννησο. Χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι βόρειοι 5-6 και τοπικά στο Αιγαίο 7-8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους ισχυρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου