Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Καιρός


Γενικά: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από το απόγευμα στα δυτικά κεντρικά και νότια θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν ανατολικότερα.
Οι άνεμοι στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 6-7 και από το μεσημέρι στο Ιόνιο 8 και πιθανώς 9 μποφόρ. Στα ανατολικά μεταβλητοί 3 -4 μποφόρ και από το απόγευμα θα στέφουν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς 4-6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές, παρόλα αυτά τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί και πάλι παγετός.

Αττική
Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών
Οι άνεμοι από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς με ένταση 3 μποφόρ
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες

Πρόγνωση για Παρασκευή 28/1
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Σταδιακή εξασθένιση των φαινομένων από το απόγευμα στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 6-8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένιση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Μαρίκα Κόντου με πληροφορίες από την ΕΜΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου