Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Του Κόσμου τα Νέα


Σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια Τροφίμων (EFSA) ένα μεγάλο ποσοστό πουλερικών που βγαίνει από τα ευρωπαϊκά σφαγεία είναι μολυσμένο. Συγκεκριμένα το 75,8% είναι μολυσμένο με κολοβακτηρίδια και το 15,75 με σαλμονέλες. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το 2008 σε 561 σφαγεία σε 26 χώρες της ΕΕ, τα δε ποσοστά των μολύνσεων ποικίλουν και διαφοροποιούνται από χώρα σε χώρα.

Η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Facebook την περασμένη εβδομάδα ξεπέρασε σε αριθμό επισκέψεων την μηχανή αναζητήσεων Google. Τα ποσοστά επισκεψιμότητας στις ΗΠΑ για μεν την Google ανήλθαν στο 7,03% για δε το Facebook στο 7,07%.

Οι αριστεροί, οι σοσιαλιστές και οι οικολόγοι στην Γαλλία συνενώνουν τις δυνάμεις τους σε 19 από τις 22 μητροπολιτικές περιφέρειες, εν όψει του δεύτερου γύρου των εκλογών που θα γίνουν την Κυριακή.

Συγνώμη ζήτησε ο επικεφαλής της ιρλανδικής καθολικής εκκλησίας για τους «όρκους σιωπής» που επέβαλε στα παιδιά, από κακοποιήσεις ιερέων.

Φιάλες με αίμα πέταξαν αντικυβερνητικοί διαδηλωτές μπροστά στην πρωθυπουργική κατοικία στην Ταϊλάνδη, σε μια προσπάθεια κινητοποιήσεων για την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Η αυτοκινητοβιομηχανία Honda ανακαλεί από τις ΗΠΑ κυρίως, 512.000 αυτοκίνητα
λόγω ελαττωμάτων στο σύστημά τους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου